Vinification starts with soft pneumatic pressing, followed by a long traditional maceration with submerged cap and pumping over. The wine ages for about 18 months in big oak casks and second passage barriques.
18-20° C.
Wine suitable for the entire meal. It can also match elaborate dishes like risotto, game, braised, stewed or baked meats. It’s an excellent pairing with seasoned and marble cheese.
Vinification starts with soft pneumatic pressing, followed by a long traditional maceration with submerged cap and pumping over. The wine ages for about 18 months in big oak casks and second passage barriques.
18-20° C.
Wine suitable for the entire meal. It can also match elaborate dishes like risotto, game, braised, stewed or baked meats. It’s an excellent pairing with seasoned and marble cheese.
FEASR Fondo Europeo Agricolo per lo Sviluppo Rurale: L’Europa investe nelle zone rurali
La nostra azienda aderisce alla Misura 10.1.1 del PSR 2014-2020 della Regione Piemonte che finanzia la realizzazione delle tecniche di agricoltura integrata. La Misura 10.1.1 prevede il rispetto delle norme tecniche che regolamentano i trattamenti fitosanitari e le concimazioni dei nostri vigneti e terreni in conduzione. Programma di sviluppo rurale 2014-2020 Misura 10 - Pagamenti Agro-climatico Ambientali Sottomisura - 10.1.1 Produzione integrata Adesione alle tecniche di Produzione integrata